Tina Marolt

stiki z javnostjo
organizacijsko-administrativna pomoč

+386 40 978 564
tina.marolt@plesniepicenter.si

V PLESNEM EPICENTRU DELUJE KOT:
POSLOVNA SEKRETARKA IN ORGANIZACIJSKO-ADMINISTRATIVNA POMOČ

VODI:
PLESNE DELAVNICE ZA PREDŠOLSKE OTROKE
PROGRAM GIBALNI DIALOG V VRTCIH

Brez plesa si ne predstavlja vsakdana, pravi Tina. Srčna, radoživa, odprta in strastna. To so njene osebnostne lastnosti, ki so rahlo skrite v njeni naravi. Ples je v njena duhovna hrana in sprostitev. Že kot majhna deklica je samo plesala in to njeno veselje so opazile vzgojiteljice v vrtcu, kjer je večkrat imela plesne nastope na koncu šolskega leta. Sicer tudi sama vzgojiteljica predšolskih otrok, v prostem času najraje pleše kubansko salso in izrazni ples. Zelo rada preživlja svoj čas v naravi, še posebno na sprehodih po gozdu. Veter v laseh in strast pa občuti, ko je na motorju, ki je posebna vrsta užitka, adrenalina in strahu.

Otroci so njena največja inspiracija. “Ko jih opazujem kako se gibajo ter na kakšen kreativen način izražajo preko domišljijske igre, zgodbe, giba in glasbe, ki jo z lahkoto začutijo in v njej uživajo, vidim, koliko potenciala je skrito v vsakem izmed njih.”

Njena vizija in cilj je vzbuditi tisto srčiko v otroku, da s pomočjo glasbe in plesa otrok postane in ostane to kar je…. Preprosto čudovit in edinstven.

Veselimo se in sejemo ples z vami.