Pri našem delu je v ospredju otrok kot posameznik, njegova osebnost inindividualne značilnosti ter sposobnosti, ne pa vzgoja virtuoznih plesalcev. Seveda pa zaznavamo posebej talentirane plesalce, ki jih spodbujamo k intenzivnejšemu delu in razvoju.

Vsi otroci soustvarjajo plesno predstavo, ki jo izvedemo ob zaključku šolskega leta v umetniškem okolju gledališča. A bolj kot ta končni rezultat je na plesnih delavnicah pomemben proces in razvoj, ki se dogaja v otroku pri celoletnem plesnem delu.

“Otroci nosijo ples v svojem srcu.
Naj se rodi v vsakem otroku, naj prebuja življenje v nas.
Prepričana sem, da jim bo trdna popotnica v nadaljnem življenju.”
(Neva Kralj)

quote-icon-min

OD NAŠIH ČLANOV

 • Spoštovane dame,

  najina Patricija je pri vas preživela lep teden, vsak dan je z žarom v očeh pripovedovala, kaj ste počeli, z deklicami so se menda dobro razumele, skratka bila je zelo zadovoljna. To nam vsem trem veliko pomeni. Toliko bolj, ker še nikoli ni bila na nobenem taboru in vašo dejavnost sem izbrala seveda na njeno željo, vendar popolnoma "na blef"... našla sem vas na spletu. Res hvala iz srca.

  Vse dobro želimo in upamo, da se še kdaj vidimo...

  Pozdrav,

  mami TAJA, očka BOŠTJAN in PATRICIJA

 • Za primer, da osebno ne bom več imela priložnosti, bi se obema rada iskreno zahvalila za pretekle mesece in včerajšnjo predstavo. Že način poučevanja baleta skozi ves čas, se je močno razlikoval od načina, katerega sva bili deležni moja sestra in jaz - veliko bolj profesionalen je in predvsem bolj fokusiran na razvoj otrok je, vse okoli predstave in predstava sama sta pa že sploh presegli moja pričakovanja.

  Lep pozdrav,

  MAŠA PAULIN

 • Draga Neva. Hvala vam za današnji dan. Poln vtisov, emocij, ljubezni. Za vaš neizmerni občutek za otroke, glasbo, ples.

  Nisem vas uspela tam pozdravit, zato pišem. Da se vam zahvalim. Iz srca. Za vse in še več. Punce so uživale. Bile so srečne, ponosne, razigrane, srčne. Mi pa ponosni in z solzami v očeh 🙂 Res ste nekaj posebnega❤??? .

  SANDRA

 • Draga Neva,

  rada bi vam čestitala in se vam zahvalila za čudovit dogodek danes. Jokala sem in se smejala, predvsem pa uživala v prelepih zgodbah, ki ste jih napisali. Kako lepo je občudovati otroke, ko uživajo v plesu in vse vas, ki jih tako z občutkom vodite skozi proces.

  Hvala vam! ❤ Objem. ?

  TINA

 • Neva is, as far as I am concerned, the best dance teacher for kids in Slovenia. When my kid was a toddler, I was willing to take my kid anywhere in the country just to make sure she'd have a wonderful experience with a dance class and especially with a dance teacher. We were so lucky to have found her. The heart, passion, soul and pure enthusiasm she brings to movement is simply magical. My kid couldn't wait for her Friday lessons with Neva and we'd drive half way across the country just to get there, rain or snow. It was and still is worth it. A gift of a lifetime, being in the presence of someone who loves what they do so much.

  DOMINIKA KODER (The most fearless coach in Slovenia)

 • Naj povem, da je bilo naravnost čudovito. Zelo lep zaključek, čudovito, sproščeno vzdušje. Plesalke in plesalca...za njih nimam besed, bili so čudoviti. Kakšen napredek se je pokazal na otrocih, pa koliko koncentracije in vaje je potrebno, da so z nastopom zmogli vse to in še več... Živo si pa začarala, želi si še plesati, zato lahko že sedaj povem, da bo še plesala. Pri logistiki mi bodo priskočili v pomoč starši in bo za vse lažje.

  NINA ŽVANUT

 • Rada bi se vam prav lepo zahvalila za zelo ustvarjalno, sproščeno, poučno, raznoliko in zabavno počitniško varstvo. Nasa Sara je bila prvič pri vas v počitniškem varstvu in je ta teden zelo uživala ter pridobila veliko novega znanja in kompetenc - mami je zelo navdušena nad osvojeno masažno pizza tehniko in sem že uživala v čudoviti masaži 🙂 Prav vsi učitelji ste prispevali in ustvarili čudovito okolje in lepe trenutke za nase otroke, zato bi se rada zahvalila celotni ekipi. Z veseljem se še kdaj udeležimo in vas priporočimo tudi naprej. Želim vam veliko uspeha, vse dobro in lep preostanek poletja.

  DRAGICA SPASOJEVIĆ

 • »Ples me navdihuje, je moja ljubezen, moje življenje, je moje zatočišče. Ples je kot plamen v meni, ki nikoli ne ugasne. Zato, ko bom stara in ne bom več mogla plesati, to ne bo pomenilo, da ples ni več z mano.«

  DAŠA ZORKO (10-letna plesalka)

 • »Plešem, ker sem. Če me ne bi bilo, ne bi plesala. Sem, ker plešem«.

  ANA BOROVIČANIN (10-letna plesalka)

 • Hkrati bi izkoristila priložnost in vas pohvalila. Resnično smo zadovoljni, da smo izbrali vaš plesni center. Karina se pri vas zelo dobro počuti, rada obiskuje tečaj in meni, kot mami, to veliko pomeni. Zelo pozdravljam idejo, da otrok ne silite s pozami, redom… ampak jim date prosto pot, da se izražajo in sprostijo. To »mehkobo« pristopa, če se lahko tako izrazim, je bilo čutiti tudi na nedeljskem nastopu v Španskih borcih. Resnično sem bila ganjena nad izvedbo in rdečo nitjo predstave. Vesela sem, da imate posluh za vse otroke in da delo opravljate srčno. Zagotovo se prihodnje leto spet vidimo. Morda Karina s seboj pripelje še mlajšo sestrico. Do takrat pa lepo pozdravljeni,

  KATJA S.