Pri našem delu je v ospredju otrok kot posameznik, njegova osebnost inindividualne značilnosti ter sposobnosti, ne pa vzgoja virtuoznih plesalcev. Seveda pa zaznavamo posebej talentirane plesalce, ki jih spodbujamo k intenzivnejšemu delu in razvoju.

Vsi otroci soustvarjajo plesno predstavo, ki jo izvedemo ob zaključku šolskega leta v umetniškem okolju gledališča. A bolj kot ta končni rezultat je na plesnih delavnicah pomemben proces in razvoj, ki se dogaja v otroku pri celoletnem plesnem delu.

“Otroci nosijo ples v svojem srcu.
Naj se rodi v vsakem otroku, naj prebuja življenje v nas.
Prepričana sem, da jim bo trdna popotnica v nadaljnem življenju.”
(Neva Kralj)

quote-icon-min

OD NAŠIH ČLANOV

  • Hkrati bi izkoristila priložnost in vas pohvalila. Resnično smo zadovoljni, da smo izbrali vaš plesni center. Karina se pri vas zelo dobro počuti, rada obiskuje tečaj in meni, kot mami, to veliko pomeni. Zelo pozdravljam idejo, da otrok ne silite s pozami, redom… ampak jim date prosto pot, da se izražajo in sprostijo. To »mehkobo« pristopa, če se lahko tako izrazim, je bilo čutiti tudi na nedeljskem nastopu v Španskih borcih. Resnično sem bila ganjena nad izvedbo in rdečo nitjo predstave. Vesela sem, da imate posluh za vse otroke in da delo opravljate srčno. Zagotovo se prihodnje leto spet vidimo. Morda Karina s seboj pripelje še mlajšo sestrico. Do takrat pa lepo pozdravljeni,

    KATJA S.