Pri našem delu je v ospredju otrok kot posameznik, njegova osebnost inindividualne značilnosti ter sposobnosti, ne pa vzgoja virtuoznih plesalcev. Seveda pa zaznavamo posebej talentirane plesalce, ki jih spodbujamo k intenzivnejšemu delu in razvoju.

Vsi otroci soustvarjajo plesno predstavo, ki jo izvedemo ob zaključku šolskega leta v umetniškem okolju gledališča. A bolj kot ta končni rezultat je na plesnih delavnicah pomemben proces in razvoj, ki se dogaja v otroku pri celoletnem plesnem delu.

“Otroci nosijo ples v svojem srcu.
Naj se rodi v vsakem otroku, naj prebuja življenje v nas.
Prepričana sem, da jim bo trdna popotnica v nadaljnem življenju.”
(Neva Kralj)

quote-icon-min

OD NAŠIH ČLANOV

 • Rada bi se vam prav lepo zahvalila za zelo ustvarjalno, sproščeno, poučno, raznoliko in zabavno počitniško varstvo. Nasa Sara je bila prvič pri vas v počitniškem varstvu in je ta teden zelo uživala ter pridobila veliko novega znanja in kompetenc - mami je zelo navdušena nad osvojeno masažno pizza tehniko in sem že uživala v čudoviti masaži 🙂 Prav vsi učitelji ste prispevali in ustvarili čudovito okolje in lepe trenutke za nase otroke, zato bi se rada zahvalila celotni ekipi. Z veseljem se še kdaj udeležimo in vas priporočimo tudi naprej. Želim vam veliko uspeha, vse dobro in lep preostanek poletja.

  DRAGICA SPASOJEVIĆ

 • »Ples me navdihuje, je moja ljubezen, moje življenje, je moje zatočišče. Ples je kot plamen v meni, ki nikoli ne ugasne. Zato, ko bom stara in ne bom več mogla plesati, to ne bo pomenilo, da ples ni več z mano.«

  DAŠA ZORKO (10-letna plesalka)

 • »Plešem, ker sem. Če me ne bi bilo, ne bi plesala. Sem, ker plešem«.

  ANA BOROVIČANIN (10-letna plesalka)

 • Hkrati bi izkoristila priložnost in vas pohvalila. Resnično smo zadovoljni, da smo izbrali vaš plesni center. Karina se pri vas zelo dobro počuti, rada obiskuje tečaj in meni, kot mami, to veliko pomeni. Zelo pozdravljam idejo, da otrok ne silite s pozami, redom… ampak jim date prosto pot, da se izražajo in sprostijo. To »mehkobo« pristopa, če se lahko tako izrazim, je bilo čutiti tudi na nedeljskem nastopu v Španskih borcih. Resnično sem bila ganjena nad izvedbo in rdečo nitjo predstave. Vesela sem, da imate posluh za vse otroke in da delo opravljate srčno. Zagotovo se prihodnje leto spet vidimo. Morda Karina s seboj pripelje še mlajšo sestrico. Do takrat pa lepo pozdravljeni,

  KATJA S.