Pravno obvestilo

Na spletnih straneh predstavljamo splošne informacije o zavodu Plesni Epicenter.

Obvestilo se nanaša na vsakogar, ki obišče to spletno stran. Z uporabo spletne strani www.plesniepicenter.si uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in se z njimi strinja.

Pravno obvestilo spletnega mesta www.plesniepicenter.si

Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega mesta www.plesniepicenter.si. Vse informacije in gradiva (pisna in slikovna) na elektronskem naslovu www.plesniepicenter.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine zavoda Plesni Epicenter.

Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu www.plesniepicenter.si izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletne strani www.plesniepicenter.si v komercialne namene je prepovedana.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Vse informacije in gradiva (pisna in slikovna), objavljena na spletni strani  www.plesniepicenter.si, se lahko reproducirana le v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja zavoda Plesni Epicenter.

Spletno mesto www.plesniepicenter.si vsebuje tudi informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb, vendar zavod Plesni Epicenter ni odgovoren za njihovo vsebino. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost zavoda Plesni Epicenter za vse primere izključena.

To pravno obvestilo lahko zavod Plesni Epicenter kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na spletni strani www.plesniepicenter.si. Z uporabo teh strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in se z njimi strinjate.

Uporaba spletne strani www.plesniepicenter.si v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja spletno stran www.plesniepicenter.si na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na www.plesniepicenter.si so informativne narave. Zavod Plesni Epicenter se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov na spletnem mestu www.plesniepicenter.si, vendar za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in ne prevzema odgovornosti. Uporabniki uporabljajo objavljene vsebine na lastno odgovornost. Niti zavod Plesni Epicenter niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani www.plesniepicenter.si ali še sodeluje pri nadgradnjah, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali ne možnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Zavod Plesni Epicenter tudi ne more biti odgovoren za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletne strani www.plesniepicenter.si, zaradi uporabnikovega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Zavod Plesni Epicenter ni odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.plesniepicenter.si.

Zavod Plesni Epicenter si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani www.plesniepicenter.si kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Varstvo osebnih podatkov

Ko brskate po spletni strani www.plesniepicenter.si, ste anonimni.

Seznam piškotkov

Nujni piškotki

  • wordpress_test_cookie
  • wp-settings-1
  • wp-settings-time-1
  • PH_HPXY_CHECK
  • moove_gdpr_popup

Piškotki za boljše delovanje

  • Google Analytics
    Google Analytics je Googlovo analitično orodje, ki nam pomaga razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran. Za zbiranje informacij lahko uporablja niz piškotkov in Googlu poroča o statističnih podatkih o uporabi spletnega mesta brez osebne prepoznave obiskovalcev. Glavni piškotek, ki ga uporablja Google Analytics, je »_ga«.