Baby moves – vadba in ples z dojenčki

Prvo leto življenja je naložba za ves nadaljnji razvoj. Več kot se otrok giba, bolj stimulira razvoj na vseh področjih.
Na naših srečanjih boste izvedeli ZAKAJ?.
BABY MOVES – ples z dojenčki temelji na metodi BRAIN DANCE© (Anne G. Gilbert), BFM® (Saška H. Kuhar) ter GIBALNEGA DIALOGA (Neva Kralj, S. Tortora) za otroke v prvem letu življenja. Izkušnje in učinki so izjemni.

Telo je dojenčkov prvi učitelj.

SKUPINE

EKSKLUZIVNO!
BABY MOVES – VADBA in PLES
Z DOJENČKI

Moč – Ravnotežje – Gibanje
1 – 12 mesecev + starši

TRAJANJE:
60 min, 2 x tedensko

PEDAGOGINJI:
Maja Krizmanić, Neva Kralj

.
.
SUPER MAMI

Vadba za nosečnice in
mamice z dojenčki

TRAJANJE:
60 min, 2 x tedensko

PEDAGOGINJA:
Maja Krizmanić

.
.
INDIVIDUALNO DELO

Priporočamo vsem, ki želite v tem norem tempu izkoristiti uro časa zase in se v svojem telesu počutiti zagotovo bolje.

Vpis je mogoč celo leto preko spletne prijave!

quote-icon-min

O BABY MOVES, BABY DANCE PROGRAMU

  • Vadba za dojenčke je odlična! Midva uživava! Neva vodi vadbo lepo strukturirano. Uvodna deklamacija nas pripravi na gibanje, iz talnih vaj preidemo na stoječe (dojenčki v naročju, rokah) vaje in krepitev mišic (tudi na žogi) ter zaključimo s prijetnim umirjanjem. Nobene prisile, zgolj prijetne vzpodbude. Všeč mi je, da zna Neva opaziti malenkosti pri rokovanju z dojenčkom in zna pozitivno usmeriti k boljšemu, pravilnejšemu gibanju. Veselim se vsakega četrtka. Pri malčku pa opažam, da se po vadbi (tudi, ko izvajava vaje doma) ‘pošteno’ pokaka, lepše spi in je bolj miren, bolj potrpežljiv. Vse pohvale programu!

    MAMICA 3,5 MESECEV STAREGA DOJENČKA

  • Obe s hčerko K. sva zelo uživali v programu. K. se je sprostila in prepustila. Všeč mi je bilo, da je Neva opazovala K. in uro prilagodila tako, da je bilo hčerkici všeč. Dobili sva veliko novega znanja; z veseljem delamo podobne stvari doma in že so vidni rezultati. Vesela sem, da sva lahko bili del programa in se nauči veliko o telesu, gibanju in sproščanju. S K. sva se še bolj povezali skozi gibanje in dotike. Hčerka je s svojo mimiko na obrazu pokazala ugodje. Po uri se je vedno umirjeno podojila in zaspala.

    MAMICA 2,5 MESECEV STARE DEKLICE