TINA MAROLT

TINA

M: + 386

E: tinci.marolt@gmail.com

V Plesnem Epicentru izvaja

  • plesne delavnice za predšolske otroke

Že od malih nog jo spremljata ples in glasba, saj je od nekdaj čutila nek poseben občutek in talent. Brez plesa si ne predstavlja vsakdana, pravi. 

Kot mala deklica pri 6. letih je prvič resno začela plesati v plesni šoli Urška, nato pa nadaljevala v plesni šoli Kazina, pri Mitji Popovskem, kjer je plesala jazz balet. 

V najstniških letih je z veseljem do plesa nadaljevala v plesnem klubu M iz Ljubljane, kjer je plesala hip hop, v katerem je tudi tekmovala. 

Konec srednje šole je opravljala licenco za Vaditeljico plesa pri Plesni Zvezi Slovenije, to ji je dalo poleta in energije, saj se je s takratnim izobraževanjem začela razvijati bolj vsestransko.

 

Tina je diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok.  Otroci so njena največja inspiracija. “Ko jih opazujem kako se gibajo ter na kakšen kreativen način izražajo preko preproste igrice, zgodbe ter glasbe, ki jo z lahkoto začutijo in v njej uživajo, vidim, koliko potenciala je skrito v vsakem izmed njih.” 

Njena vizija in cilj je vzbuditi tisto srčiko v otroku, da s pomočjo glasbe in plesa otrok postane in ostane to kar je…. Preprosto čudovit in edinstven.