zaključna predstava v Španskih borcih 2016

Draga Neva,

včeraj je bil za našo družino res čudovit in prav poseben dan, prav vsi, midve z Lariso in ostali, ki so ga spremljali (in bilo nas je kar deset) smo izjemno uživali!

Larisa je zjutraj pri zajtrku s takim žarom in zadovoljstvom v očeh pripovedovala o svoji včerajšnji izkušnji, ponosna starša pa sva jo z največjim veseljem poslušala. In z nasmehom do ušes je zaključila, da komaj čaka, da bo danes popoldne spet plesala :)

Zato bi se Vam rada iskreno zahvalila za res čudovito prireditev, za ves trud, da našim otrokom omogočate tako pristno plesno raziskovanje in za ves žar in energijo, ki ga prenašate nanje!

Še enkrat hvala in lep dan,

Valerija

 

Draga Neva,

včeraj ste ponovno ustvarili en čudovit z otroško ustvarjalnostjo in spontanostjo prežet popoldan, ko smo ga z užitkom spremljali. Popolno je bilo prav zato, ker otroci niso bili natrenirane lutke, ampak so ostali na odru oni, nekateri malo v zadregi, nekateri razposajeni in razigrani, nekateri zbrani, nekateri iznajdljivi, nekateri vmes tudi malo s cmokom v grlu.. Ampak na koncu vsi presrečni in ponosni.

 

Odličen pa je bil tudi vecerni nastop in super je bilo, da so se bolj zrele tocke predstavile v svojem duhu, ki je drugačen od razposajeno prikupno otroškega. Predvsem ste pa zadeli v polno z zadnjo tocko- pa ne zato, ker je moja mama zraven. Ampak to, da so dobili tudi najstarejši člani Epicentra na tak čudovit način priložnost, da zasijejo v svoji lepoti, je neprecenljivo za vse, gledalce in nastopajoče. Točka je bila elegantna in igriva hkrati, zares primerna. Skratka, en velik poklon in se veselimo ogleda vaših prihodnjih ustvarjanj.

 

Anja

 

 

Draga Neva,

čudovit včerajšnji dan je za nami. Solze so kar tekle, sploh ob vašem/tvojem nagovoru in pa ob plesu Ramani.

Hvala, da ste.

Posebni ste.

 

Objem, Sabina in Ramani

 

Neva pozdravljeni,

 

najprej naj vam in vašim plesalkam čestitam za izvrstni plesni užitek, ki smo ga lahko delili z vami!

Odlično je bilo. :-)

 

hvala in lp,

Tatjana

 

Pozdravljeni ga. Neva!

Sem mamica Kie! V nedeljo je bilo prečudovito…sploh všeč mi je bila publika, ki je vsako skupinico z otročki znala nagraditi z bučnim aplavzom… Tudi z moje strani iz srca KAPA DOL…

ga. Neva, vi ste biser vaše plesne šole…vaš glas boža dušo in srce…mene osebno zelo… Ko ste imeli začetni govor, sem se vsa naježila…iz vas je puhtelo veselje, sreča, zadovoljstvo, toplina…predvsem pa iskrenost…kar ste čutili ste povedali… HVALA VAM…