LMA & VS, 29.-30.marec 2019, Dimitrios Zachos

Draga Neva,
snidenja ob vaših seminarjih so mi vedno elan za nadaljnje delo. Napolnijo me z neverjetno srečo in zadovoljstvom. Vedno se rada odzovem na seminarje, ki jih ponujate, če čas dopušča.
Resnično je bilo izjemno. Toliko polnih vtisov sem odnesla s seboj in že predala naprej nova spoznanja. Na šoli za posebne potrebe v Celju, kjer imam letos skupinico (12-18 let) z različno specifiko sem ob nekaterih izbranih vaj doživela neverjeten odziv in dobila toliko dobrega nazaj ( sproščenosti, nasmejana usta, sreče). To je to kar iščem. Da lahko delim in dobim njihovo veselje do gibanja, plesa, ki jim predstavlja svobodo. Brezmejnost, kjer zanj ne obstaja prav in narobe ter jim je dovoljeno biti takšni kot so. Ker vsak gib je njihov s svojo sporočilnostjo in jim ga je dovoljeno izraziti, če pa lahko s tem še pomagam, sem še toliko bolj srečna.
Hvala in lep pozdrav do naslednjič
(Eva)

Draga Neva,
super je bilo! Hvala, ker si aktivna, si upaš in orješ ledino na tem področju. Bomo premlevali in preizkušali slišano, pa vidimo kam nas pripelje. :)
(Irena)

Pozdravljena Neva!
Res je za nami čudovit plesni, idejni vikend. Veliko bom lahko uporabila pri svojem delu. Zame je bila to zelo dobra izkušnja. Me je prav pritegnila plesna terapija. In končno sem telesno razumela, kaj pomeni se izražati s telesom.
Sem si ogledala tudi oddajo Dobro jutro. Zelo dobro ste predstavili v kratkem času, ki vam je bil dodeljen.
(Meta)

Seminarja bil je izjemen, intenziven in resnično nekaj novega. Super osnova za učenje in opazovanje☀️
Lep pozdrav, Tina