letna plesna predstava v Španskih borcih, junij 2018

Draga Neva,

 v nedeljo ste ponovno odlično, kor vsako leto, pričarali zgodbo, v kateri se je čas ustavil in so se mamicam in babicam rosile oči. Bili smo gostje na gibalno plesnem otroškem planetu. In medtem, ko je vaša deklica hitro rastla, smo se mi v zgodbi manjšali v deklice in dečke, ki še niso pozabili, da so res igra, spontanost, veselje in to kar dajemu drug drugemu, vse kar je pomembno v življenju. Mene je še posebej ganilo, kako ste uspeli otroke povezati v celoto, kljub njihovi drugačnosti se je čutila pristna vključenost in sprejemanje drug drugega, kar je omogočilo vsem, da so se lahko izrazili na sebi ljub način skozi gib in glasbo in to na tako velikem odru. Prikaza tako pristne inkluzije še nisem doživela.

Celostna sporočilnost vašega celoletnega dela je izredno dragocena, dandanes zelo potrebna in verjamem, da spreminja svet na bolje. Upam, da tudi vas kljub napornemu in utrujajočemu finalu, navdaja z veliko pozitivne energije in veselja in da se vaša ustvarjalnost še dolgo ne konča. :)” ga. Anja Radšel

“Zdravo!
Res fino je bilo, sem bil kar presenečen, kaj eni že znajo. Sicer pa pozitivna energija od začetka do konca.

Vse dobro vam želim še naprej!

Lp, Jose”

 

“Drage mentorice,

iskreno vam čestitam za včerajšnjo čudovito predstavo. In preko vas seveda  tudi vsem nastopajočim. 

Res je bilo vse odlično – izbor glasbe, koreografija, kostumi in predstava kot celota. 

Lep pozdrav

Miladi”

 

“Pozdravljeni ga. Neva,

 Hkrati bi izkoristila priložnost in vas pohvalila. Resnično smo zadovoljni, da smo izbrali vaš plesni center. Karina se pri vas zelo dobro počuti, rada obiskuje tečaj in meni, kot mami, to veliko pomeni. Zelo pozdravljam idejo, da otrok ne silite s pozami, redom… ampak jim date prosto pot, da se izražajo in sprostijo. To »mehkobo« pristopa, če se lahko tako izrazim, je bilo čutiti tudi na nedeljskem nastopu v Španskih borcih. Resnično sem bila ganjena nad  izvedbo in rdečo nitjo predstave. Vesela sem, da imate posluh za vse otroke in da delo opravljate srčno.

 

Zagotovo se prihodnje leto spet vidimo. Morda Karina s seboj pripelje še mlajšo sestrico.

 Do takrat pa lepo pozdravljeni,

Katja Sklepič”

“Ful lustne fotografije. Predstava pa tako kot lani vrhunska in sproščujoča. Se Ajdi je bilo malo zal, zakaj ni hodila vec na plesne, da bi lahko nastopala.

 Lp,Tanja”

“Hvala Neva, najprej Vam, za čudovito predstavo. Vse je bilo super. 

Že Vaš pozdrav na odru je bil izjemno prijeten in seveda ples z najmlajšimi skozi katerega se je videlo, da dajete najboljše, otroci prisrčni in odlični, povezovalec ta pravi, vsi vi učitelji izredni. Zgodba velikega pomena, vsak se lahko dobrega nauči iz nje, mi smo se v njej našli in se bomo še velikokrat spomnili te plesne pripovedi. Otroci plesalci pa imajo od tega največ, kar je tudi željena preplesana pot. Čestitke. 

 

Slike sem pogledala, a si bom vzela ob naslednjem gledanju več časa. Krasne so. Tudi DVD ja se veselimo. Lučka ga želi v šoli pokazati in se je zmenila, da ga v septembru gledajo. V ponedeljek bom še vpisni list za Lučko izpolnila. Za Julijo sem že pri Manci oddala in veselimo se tudi zadnje ure baleta v torek. 

Lep pozdrav, Ivana Kovic”