Balet

Klasični balet

vrhunska in do popolnosti dovršena umetnost, mnoge privlači že stoletja. Harmonija in estetika gibanja, usklajenost telesa in čarobnost klasike je sedaj približana vsakomur.

Balet za otroke vodita učiteljici Manca Šlibar in Katja Romšek, balet za odrasle pa učiteljici Tina Juhant in Katja Romšek (vse čudovite pedagoginje, predane in izkušene ter s priporočilom Konzervatorija za glasbo in balet Lj).

otroci

odrasli

_mg_9804

MAD_2303

 

Več

Tople misli cenjene dame ge. Danice Vidmar, ki je na odrskih deskah slavila 60 let. Hvala Danica.

“Dragi moji,

Obe vesta, da je balet moja največja ljubezen. A zadnje čase sem težko sledila, vse je bilo »nekaj vmes«, nisem niti dobro razgibala telesa, ker brez trdnih temeljev preteklih let nisem zmogla delati dobro. Vem, da sem bila za svoja leta in ob dejstvu, da nisem v mladosti plesala ničesar, »kar OK«… a ne gre več naprej. Morda se vrnem po novem letu v kakšno lažjo skupino, morda si najdem kaj enostavneje gibalnega (kaj za moja leta, pilates, plesno jogo, shakti … kaj vem).

 

Draga Neva, vljudno prosim, da sprejmeš  moj izstop iz študentske baletne skupine za nazaj (s 1.11.2018). Na Art Therapy pa pridem in kakšno rečeva.

 

Draga Tina, zame boš vedno »moja baletna sreča«, moja hvaležnost te bo vedno spremljala. Pozdravi moje prijateljice, posebno Vojko, Petro in Ano, ki ji želim eno lepo zdravo deklico.

 

Hvala.  Danica”